Bloggskribent

Sommaren 2017 köpte jag ett hus på Ekerö och i den här bloggen tänker jag i första hand dokumentera de projekt och de drömmar jag tänker förverkliga. Jag har totalrenoverat en stor villa tidigare och alltid byggt om, ändrat planlösning och förbättrat alla boenden jag haft. Jag är inte primärt intresserad av inredning i form av ”piffande”, utan jag känner snarare ett behov av att hitta funktionella och praktiska lösningar. Och jag tycker att det är roligt med färg och form.

Jag kommer också att publicera bilder, tankar och åsikter om inredning i allmänhet.

För några år sedan gick jag några utbildningar inom inredning. Det slutade med att jag blev certifierad feng shui-konsult. Bara för mitt eget nöjes skull och för att jag brinner för att hitta en balans. Inte bara när det gäller inredning utan också i själva livet och allt vi har i det. En balans mellan rörelse och vila, mellan umgänge och egentid, mellan tråkigt och roligt etc.

Ett harmoniskt hem och ett liv i balans ger energi, effektiv återhämtning och skapar kreativitet och lust.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *