Samtal med projektledaren

Idag ringde projektledaren Nicklas från Blå Bygg för att stämma av läget lite. Han berättade att arkitekten hade börjat skissa på förändringarna på huset och jag berättade att jag bestämt mig för att flytta tvättstugan. Han erbjöd sig att räkna på den ombyggnationen också och sa att vi kanske kan göra den innan vi gör resten. Och det vore ju roligt 🙂

Jag sa att jag har lite nya tankar kring balkongräcken och inglasning. Vi har hela tiden pratat om räcken i glas, men jag tror att jag vill ha klassiska räcken i metall (se inspirationsbilder nedan), för att inte behöva putsa kladd efter hundens och katternas nosar stup i kvarten. Och ju mindre underhåll desto bättre. Då kan jag ha hela glaspartier innanför, som kan skjutas helt åt sidan, i stället för att de skulle placerats på en ribba ovanpå räcket och inte skapat samma öppna känsla. Hoppas att arkitekten håller med mig och att det inte möter några hinder. Då kan jag dessutom avvakta med glaspartierna om jag vill, beroende på hur dyrt allt blir och om jag måste hålla igen någonstans.

När jag tog kontakt med Blå Bygg i september, så kändes det väldigt långt bort att börja bygga ”nästa vår”. Men nu rinner tiden iväg och vi är snart där. Spännande! Jag börjar bli lite rastlös och är sugen på att se det komma igång. Även om det kommer bli en mardröm att leva i det… Jag har ju varit med förr och vet att det är påfrestande med uppgrävd trädgård och hantverkare i huset i flera månader. Särskilt med husdjur, som ständigt kräver passning och instängning, så att de inte smiter eller hamnar i vägen för grävmaskiner och dylikt.

OBS! Lånad bild från Google.
OBS! Lånad bild från Google.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *