Någon tänkte inte

Någon tänkte inte…

Jag vet att jag är extremt beroende av funktion och smarta lösningar och därmed blir jag också extremt irriterad på saker som INTE är funktionella eller genomtänkta.

För mig är det SJÄLVKLART att man placerar tvättmaskin och torktumlare med luckorna så att de öppnas åt varsitt håll. Den till vänster ska öppnas åt vänster och den till höger ska öppnas åt höger, för att man enkelt ska kunna flytta den blöta tvätten från tvättmaskinen till torktumlaren. Såklart! Som de står placerade nu, så ska all tvätt släppas över eller runt två luckor som krockar med varandra.

Hur tänkte någon här?

Antingen beställer man maskiner med luckorna monterade på rätt sida eller också placerar man maskinerna tvärtom. Som ett tredje alternativ hänger man om luckorna, om det funkar (vilket det inte alltid gör). Jag bedömer att maskinerna är inköpta tillsammans och således inte blivit utbytta en i taget. Det hade i så fall kunnat förklara situationen, om någon fått tag i en reavara och struntat i att luckan var felplacerad.

Detta stör mig VARJE gång jag tvättar och enda anledningen till att jag inte blir fullständigt galen är tankarna på att jag ska bygga en ny tvättstuga och placera om maskinerna. Med luckorna MOT varandra i stället för från varandra.

Punkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *