Min baksida

En av de gamla kyl/frysarna och några säckar med byggavfall står på baksidan i väntan på att slängas i en container i slutet av sommaren.
Under presenningen står pallen med den nya diskbänken.
Lutat mot fasaden på baksidan står den extremt långa och tunga glasskivan som satt som stänkskydd över bänkskivan i det gamla köket, samt en del byggavfall.
Min ogräsbevuxna baksida. Frågan är hur jag ska göra med den? Ska jag behålla markteglet, bygga en rastgård till hunden eller så gräs? Eller ska jag bygga en balkong utanför de stora fönstren i trappan? Eller en bro till uthuset och göra det till gästhus?
Uthuset på baksidan. Vad ska jag göra med det? Gästhus eller gym? Förråd eller spa? Ateljé (till vad?) eller snickarbod? Eller kanske en yogastudio? Idéerna är många!
Hörnan längst upp i trädgården, med massor av berg i dagen. Vad ska jag göra här? Det är en underbar plats med mycket energi och jag vill utnyttja den på något bra sätt. Om det inte vore för grannens träd, så skulle det vara en underbar plats med kvällssol. Någon typ av uteplats kommer jag att göra… Eller en hörna för spabad och mys.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *