Köket på visningen

Köket på mäklarens bilder, innan jag flyttade in.
Det är dåligt med väggskåp…
Sittbänken under fönstret är trevlig. Och väldigt bra att förvara dynorna till utemöblerna på.

Såhär såg köket ut på mäklarens bilder och på visningen. Jag tyckte att det såg jättelyxigt och snyggt ut. Det var inte förrän jag flyttade in, som jag insåg att den stora ”köksön” inte bara blev alldeles för iögonenfallande utan också att den var för hög. Med tanke på att den låg OVANPÅ den vanliga bänkskivan, som dessutom är ovanligt tjock och dessutom två centimeter högre än standard, så blev den minst åtta centimeter för hög. Även om man satt på en barpall, så hamnade man alldeles för lågt. Detta upplevdes extra jobbigt när man skulle skriva på en dator, men även vid måltider.

Tredje dagen i huset slängde jag ut en annons på Blocket och två timmar senare var köksön ett minne blott. I stället placerade jag ett matbord mitt i köket. Det blev mycket bättre (se nedan).

Det största problemet med köket nu är avsaknaden av väggskåp till koppar och glas. Och jag har väldigt svårt för de inbyggda kyl- och frysarna. Två halvor av varje. Totalt fyra stycken. De är svåra att öppna med handtagen som sitter mitt på luckorna och de kräver att man aktivt och hårt trycker till luckorna, för att de ska stängas.

Men för övrigt trivs jag i köket och det är inte värt 400000 kr att få det utbytt 😉

Köket som det ser ut när jag bor i huset. Hunden ligger på mattan och tuggar lyckligt på ett revben.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *