Jag vill ha smidesstaket!

Smidesstaket från Skandinaviska Områdesskydd

Jag hade tänkt ha såna där fula rutiga stängsel på baksidan och längs grannen till vänster och på framsidan och den mer synliga sidan åt grannen till höger hade jag tänkt ha något annat, men jag hade faktiskt inte funderat på vad. Med tanke på vad hela ombyggnationen kommer att kosta, så tänkte jag att själva inhägnaden måste bli en budgetvariant av något slag. Det viktiga är att den håller hunden på insidan och inkräktare på utsidan.

Men! Nu har jag börjat googla stängsel och staket och konstaterat att jag VILL HA HÖGA SMIDESSTAKET och helst runt hela tomten.

Jag mailade Skandinaviska Områdesskydd (och skickade med ritningen på min tomt) och bad att få en offert på en av de enklaste modellerna. Utan att jag bad honom inkluderade han staket till terrassen också och tillsammans landar kostnaden någonstans mellan 500000 och 600000 kr. My God!

Suck…

Min snickare känner dock en smed som ska komma hit och titta. Han kan dels ge mig tips och dels ge mig en offert att jämföra med. Har jag tur är han väldigt mycket billigare. Förhoppningsvis kommer han redan nästa vecka.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *