Jag hittade en barstol på ÅVC

Den vita stolen hittade jag i en container på ÅVC

När vi bodde i lägenheten vid Liljeholmskajen byggde jag en köksö med en enda sittplats. Jag älskar nämligen att sitta med min laptop vid en köksö och jobba. Det är absolut bästa platsen. Dels är det bekvämt och dels står datorn mitt i huset där jag cirkulerar och jag kan kolla Facebook, mail och googla saker precis när jag vill. Utan att plocka fram datorn eller gå in i ett annat rum. Tyvärr har jag inte haft någon köksö här i huset. Inte heller har jag haft wifi i köket. Och det har varit så jäkla jobbigt!

Men nu har jag en köksö.

Och jag ska få fiber draget med fast kabel ända upp i köket, så att jag kan sätta en router där och få bra wifi (om allt funkar enligt plan).

Det är alltså bara barstolar som fattas. Jag beställde faktiskt de jag visade i ett inlägg nyligen. De svarta. Men de är beställningsvara och dröjer ett litet tag.

Jag har kvar min enda stol sedan lägenheten och tänker behålla den som extrastol, att använda om vi blir fler än sju personer. Man kan nog klämma in 8-10 personer runt den änden med sittplatser. Men i väntan på de nya stolarna känns det lite ynkligt med bara en stol. Därför blev jag så glad idag när jag var på ÅVC. I containern för återbruk (där man kan ställa fullt fungerande prylar och där man får ta det man hittar) stod en likadan stol som min, men en vit i stället för en svart. Tjohoo! Den högg jag direkt. Alltså har jag TVÅ stolar nu och TVÅ reservstolar framöver. Toppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *