Ett nytt kök växte fram när jag var i Spanien

När jag fick mitt gamla kök utrivet den 1 maj kunde jag inte i min vildaste fantasi föreställa mig att jag skulle vara utan kök i nästan två månader. Jag var helt säker på att mitt nya kök skulle vara på plats i god tid innan jag åkte till Spanien den 12 juni. Men icke! Det var inte ens färdigt när jag kom hem igår.

Under min frånvaro har dottern tagit och skickat bilder på uppmaning av mig. Jag har velat se och dokumentera händelseutvecklingen. De första bilderna tog hon i slutet av förra veckan och de sista har jag tagit idag. Ett par luckor och lådfronter var restade och har troligen kommit på villovägar, ett par glashyllplan var spräckta och några handtag saknas. Det ska byggas en trumma runt röret till fläkten, elen ska kopplas klart och målarna ska komplettera med lite färg ovanför kaklet. De säger att jag kan börja ställa in prylar och använda köket i morgon, men det kommer att dröja ett par veckor innan allt är fixat och klart.

Just nu känner jag mig förväntansfull och helnöjd! Den vita färgen på köksön stämmer perfekt till väggarna och allt är så snyggt! Kanske blir det till och med roligt att laga mat framöver? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *