List lossnar i attefallshuset

Jag tycker att attefallshuset jag köpte av Attefallsverket håller väldigt dålig kvalitet. Hela huset känns liksom plastigt. Värre än en husvagn. Inte blev min känsla bättre, när listen på bänkskivan i köket lossnade. Eftersom stegen till loftet står i den redan trånga passagen, så går man lätt emot hörnet när man passerar. Observera att vi inte BOR i attefallshuset och att detta ändå händer efter 2-3 månader. Listen lossnade hela vägen (utom ca 10 cm längst in) och den gick sönder lite i hörnet.

Det enda lim jag hade förutom limstift var en flaska trälim. Jag kletade på rejält (så att det rann längs sidan på skåpet, grrr!) och försökte trycka fast. Men det funkade inte. Själva bänkskivan är alldeles för porös och sög åt sig allt lim.

Alltså kontaktade jag Attefallsverket, som (naturligtvis) hävdade att det var vårt fel. Men de ska fixa en lista aluminiumfärg, som vi kan limma fast. Frågan är om de kommer hit och monterar den eller om jag måste göra ett eget försök? Vilket inte är helt lätt utan något verktyg (typ tving) som kan hålla fast den under torktiden.

Jag blir så irriterad när det dyker upp NYA problem hela tiden, förutom de som redan finns. Känslan blir ju att man aldrig får en chans att bli klar med att-göra-listan över saker som måste åtgärdas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *